Skip to main content
Goldrun Casino

Goldrun Casino

8,6
mascotte Goldrun Casino

Meneer Casino zegt:

Goldrun Casino is uniek. In dit online casino vind je tientallen goed uitbetalende slots die je nergens anders kan spelen en een grote keuze aan bingo-spellen.

Ook de bonus van Goldrun Casino is uniek. Je krijgt namelijk elke dag, elke keer opnieuw, maximaal €50,- bonus bij je eerste storting. Zonder rondspeelvoorwaarden.

Voor nieuwe spelers is er sinds kort ook nog een welkomstbonus tot €250,-.

Zijn er minpunten? Ja. Goldrun heeft als enige van de legale online casino’s nog geen live casino, dus voor roulette en blackjack moet je ergens anders zijn. En het spelaanbod kan groter. Maar verder is Goldrun een bijzonder casino dat het proberen waard is.

Pluspunten

  • Elke dag tot €50,- bonus
  • Unieke spellen
  • Altijd hoogste winkans

Minpunten

  • Geen live casino
  • Klein spelaanbod
Bezoek casino Bezoek casino

Algemene laatste update 27 June 2024

Bezoek casino
Goldrun Casino

Goldrun Casino

8,6
Bezoek casino mascotte Goldrun Casino

Bonussen & promoties

Coins

Goldrun Casino heeft sinds januari 2024 een echte welkomstbonus voor nieuwe spelers. Bij je eerste storting krijg je 100% bonus tot €250,-.

Stort je bijvoorbeeld €100,-, dan krijg je er €100,- bij. Maar gewoon een tientje storten kan ook, dan krijg je een tientje gratis speltegoed.

Stort je meer dan €250,-, dan krijg je de maximale bonus van €250,-.

De welkomstbonus van Goldrun Casino moet je 30x inzetten om deze vrij te spelen.

Stel dat je €100,- stort. Je krijgt dan €100,- bonus. Je moet nu 30x100=€3000,- aan inzetten doen. Is dat gelukt, dan verandert het bonusgeld in cash dat je kan laten uitbetalen.

Je mag altijd tussentijds de bonus cancelen. Je geeft dan je bonustegoed op, maar je cash tegoed kan je laten uitbetalen. Je geld zit dus nooit vast.

  • Je hebt 30 dagen om de bonus vrij te spelen.
  • De maximale inzet tijdens het vrijspelen is €5,- per spin.
  • Bonusgeld niet in te zetten op progressieve jackpots of in het toekomstige live casino.
  • Deze slot telt voor 50% mee: Ceasar’s Gold
  • Rondspelen kan niet op onder meer deze slots: Lil Devil, Snakes & Ladders megadice, Sea Hunter, Bork the Berzerker, Money Cart, Money Cart 2, Santa's Stack, Book of 99, Marching Legions, Hellcatraz, Pinup Girls, Starliner II, Runner Runner Arcade, Big Bass Crash en Spaceman™.
  • Minimumleeftijd voor de bonus 24 jaar.
  • Maximaal één bonus per dag per gebruiker, per IP-adres, per computer, per thuisadres, per telefoonnummer, per kaart, per e-mailadres en per plaats waar je een computer kunt delen (universiteit, studentenvereniging, school, openbare bibliotheek, werkplek et cetera).

Goldrun Casino geeft nieuwe spelers geen no-deposit bonus. Wil je dat wel, dan moet je kijken bij One Casino of Kansino voor gratis speeltegoed.

Bij Goldrun Casino krijg je elke dag, 365 dagen per jaar, de Bonus van de dag.

Elke dag krijg je bij je eerste storting 10% bonus tot maximaal €50,-. Stort je bijvoorbeeld €100,-, dan krijg je er €10,- bij.

Ga je spelen, dan gebruik je eerst je eigen gestorte geld. Heb je pech en verlies je je storting, dan speel je verder met het bonusgeld. Win je met het bonusgeld een prijs, dan is de winst cash geld dat je direct kan laten uitbetalen. Je hoeft de bonus van Goldrun Casino dus niet vrij te spelen en je geld zit nooit vast.

Nadeel van dit systeem is dat je het bonussaldo zelf niet kan laten uitbetalen. Dit is dus een zogenaamde ‘sticky bonus’, net zoals bij Tombola Bingo.

Het grote voordeel: je hoeft nooit te wachten op een mailtje voordat je een bonus krijgt.

Een enkele keer krijg je daarnaast een mail met een bijzondere aanbieding, bijvoorbeeld een stortingsbonus van 50% tot maximaal €50,-. Ook voor die bijzondere aanbiedingen geldt: geen kleine lettertjes en geen rondspeelvoorwaarden.

Ja, Goldrun heeft sinds januari 2024 een loyaltyprogramma, al is dit iets minder uitgebreid dan bijvoorbeeld bij Circus Casino.

Voor elke euro die je inzet op slots, krijg je 0,01 spaarpunt. De spaarpunten kun je inwisselen voor bonusgeld met een rondspeelvoorwaarde van 1x, dus dit is praktisch cash geld. 10 punten zijn €1,- waard.

Met dit spaarprogramma krijg je omgerekend 0,1% van je inzet terug. Gezien het gemiddelde uitbetalingspercentage bij Goldrun, is dat redelijk royaal.

Speel je vaker bij dit casino, dan kun je een hoger level bereiken: zilver, goud of platinum. Het sparen gaat dan iets sneller, tot 0,015 spaarpunt per ingezette euro.

Goldrun heeft geen informatie over een VIP-programma op de site staan en volgens de klantenservice is dat er ook niet. Iedereen krijgt dezelfde aanbiedingen en dezelfde service.

In Nederland heeft alleen Holland Casino Online een officieel VIP-programma.

Spelaanbod

Cards

Het visitekaartje van Goldrun Casino zijn de unieke spellen die je alleen hier kan spelen: ongeveer 60 slots ontwikkeld door Holland Power Gaming.

Holland Power Gaming maakt vooral klassieke slots die lijken op de gokkasten uit de kroeg en de speelhallen, maar dan met hogere uitbetalingspercentages, rond de 97%. Ter vergelijking: de online Random Runner heeft een RTP van 95%.

Bovendien hebben de slots unieke thema’s. Wat denk je van Las Vegas Racing, een slot in de sfeer van Formule 1 in de gokhoofdstad van Amerika? Of Suriname Gold, de eerste online gokkast ooit met een Surinaams thema. Ook populair zijn de slots I ♥ Amsterdam en I ♥ Rotterdam.

Wil je dus eens wat anders spelen én een hogere kans op winst, dan is dit een goede goksite om uit te proberen.

Naast de exclusieve spellen zijn er ruim 1050 slots van de volgende providers:

  • BTG
  • Elk Studios
  • Eurocoin
  • Greentube
  • Inspired
  • Lightning Box
  • Play ’n Go
  • Pragmatic Play
  • ReelPlay
  • Relax Gaming
  • SG Digital
  • Stakelogic
  • Thunderkick

De meeste favorieten van Nederlandse gokkers zijn hier wel te vinden, denk aan Sweet Bonanza, Simply Wild, Book of Dead en Pirots 2.

Slots met miljoenenjackpots, zoals Mega Moolah of de WowPot, kun je bij Goldrun Casino helaas niet spelen.

Wel prima: bij slots waarbij het uitbetalingspercentage (RTP) kan variëren, biedt Goldrun Casino bijna altijd de hoogst uitbetalende variant aan. 👍 Met je winkansen zit het hier dus zeker goed.

Goldrun Casino heeft nog geen live casino. Het management heeft aan Meneer Casino laten weten dat dit in de eerste helft van 2024 wordt toegevoegd. Naar verwachting wordt dit een van de beste live casino’s van Nederland, want daar staat eigenaar Betsson bekend om.

Ondertussen kan je hier nu al een paar spellen met een live casino-element spelen, namelijk de Spin to Win-slots van Stakelogic. Speel je op een van deze slots, dan maak je kans op een speciale bonusronde die zich afspeelt in een live casino studio op Malta, waar een presentator aan een bonusrad draait.

Een echte specialiteit van Goldrun Casino zijn de verschillende Keno-spellen. Er zijn er op dit moment twaalf.

Veel Holland Casino-gasten zullen het spel Bingo+2Ball herkennen als de ‘bingo van Holland Casino’, waarbij je zelf je getallen kiest en soms twee extra ballen mag kopen. Geen wonder, want de ondernemers achter Goldrun hebben die bingo-automaten (eigenlijk keno-automaten) vroeger zelf aan het staatscasino geleverd.

Een sportsbook is er niet – daar heeft dit online casino wel een vergunning voor, dus het lijkt logisch dat dit binnenkort toegevoegd wordt door eigenaar Betsson.

Goldrun Casino biedt nog geen casinotoernooien aan. Daarvoor ga je op dit moment beter naar Jack’s Casino Online of 711 Casino.

Het management heeft laten weten dat in de nabije toekomst wel slot-toernooien georganiseerd gaan worden.

De site komt rustig en relaxed over, met gedempte kleuren en een vrij eenvoudige layout. Er is nog geen live casino, dus chatten met dealers kan hier niet. Natuurlijk is er wel een live chat voor de klantenservice.

Service & betrouwbaarheid

Winner

De klantenservice van Goldrun Casino is 24 uur per dag bereikbaar per telefoon (085-4019429), mail ([email protected]) en live chat. De live chat zit een beetje verstopt, maar als je op ‘Help’ klikt, zie je rechts onder in je scherm een oranje chat-icoontje.

In de chat krijg je meestal snel antwoord. In de vroege uurtjes heb je pech: dan is er alleen een bot actief. 

Daarnaast: een echt duidelijke klachtenregeling heeft Goldrun Casino niet. Bij andere casino's is hier een aparte pagina voor.

Goldrun Casino zegt zelf: ‘Verwerking naar jouw bankrekening duurt gemiddeld 1 tot 2 werkdagen.’ Dat is iets minder snel dan bijvoorbeeld Kansino of LeoVegas.

Meneer Casino en het testteam hebben behoorlijk wat uitbetalingen gedaan bij Goldrun Casino en in de praktijk zijn de ervaringen beter: je winst staat gemiddeld na 2 uur al op je bankrekening. Over het weekend en ’s nachts zijn nog niet voldoende gegevens; die volgen zo snel mogelijk.

Ja, Goldrun Casino is betrouwbaar. Het casino heeft sinds 20 september 2022 een Nederlandse vergunning en wordt streng gecontroleerd door de Kansspelautoriteit in Den Haag. Je weet daardoor zeker dat alle spellen eerlijk zijn en dat je winst zonder gedoe uitbetaald wordt.

Daarnaast is dit het enige van de legale online casino’s in Nederland met een ISO 9001 en ISO 27001-certificering. Dat is een extra garantie voor veiligheid en betrouwbaarheid. Je persoonlijke gegevens zijn hier bijvoorbeeld ultiem goed beveiligd en er zijn allerlei back-ups die garanderen dat het casino onder alle omstandigheden blijft draaien.

Goldrun is opgezet door ondernemers die al tientallen jaren actief zijn in de Nederlandse kansspelbranche. Eerst als fabrikanten van gokkasten voor speelhallen en Holland Casino, nu als ontwikkelaars van online casinospellen.

In februari 2024 is de site overgenomen door het gerenommeerde Zweedse gokbedrijf Betsson. Dat heeft een uitstekende reputatie. Misschien ken je Betsson nog van de op Nederland gerichte sites Oranje Casino en Kroon Casino.

Ja, Goldrun Casino heeft sinds 20 september 2022 een Nederlandse vergunning van de Kansspelautoriteit en is dus 100% legaal in Nederland.

De vergunning loopt tot en met 19 september 2027. Tot die tijd kun je hier dus legaal spelen.

Goldrun Casino is niet al te groot, dus je raakt niet snel de weg kwijt. De indeling en navigatie lijkt erg op die van Unibet Casino en dat is goed afgekeken, want bij Unibet weten ze wel hoe je een site gebruiksvriendelijk maakt.

Nee, er staan geen vreemde dingen in de algemene voorwaarden van Goldrun Casino. Een klein beetje slordig is dat er verschillende bepalingen zijn over het doen van een storting met een creditkaart, terwijl dit niet mogelijk is. 

Goldrun Casino heeft informatie over het voorkomen van gokproblemen op de site staan. Ook is er een eenvoudige zelftest en een lijst met adressen van hulpverlenende instanties.

Uit het oogpunt van verantwoord spelen zie je op veel slots lagere maximuminzetten dan bij de concurrentie. Bij slots van Play ’n Go is de maximale inzet per spin bijvoorbeeld €20,-. Op sommige meer volatiele slots is de hoogst mogelijke inzet zelfs maar €5,-. Goldrun zet daarmee een unieke stap om online gokken veiliger en verantwoorder te maken. Meneer Casino zou het toejuichen als andere goksites dit voorbeeld volgen. 👍

Natuurlijk doet ook dit online casino mee aan Cruks.

De ervaringen van het Testteam met Goldrun Casino zijn op zich goed: ‘Prima site en die dagelijkse bonus is lekker straightforward.’ Ook de snelheid van de uitbetalingen wordt unaniem goed gevonden.

De chat is meestal goed bereikbaar, maar niet in de vroege uurtjes. Dan krijg je te maken met een vervelende bot. 

Over de exclusieve spellen zijn de meningen verdeeld. Sommige spelers vinden die geweldig, andere spelers houden niet van ‘dit soort eenvoudige fruitautomaten’.

Meerdere leden van het Testteam zijn fan van de keno-spellen: ‘Precies zoals in Holland Casino!’

Dat er geen live casino is, vinden de meeste testspelers onacceptabel: ‘Een online casino moet dat echt hebben. Je wilt toch niet alleen maar slots en bingo spelen?’ Maar er zijn ook spelers die nooit roulette of blackjack spelen en genoeg hebben aan de slots.

Een testspeler voegt hieraan toe: ‘Wat ik fijn vind, is dat je alle slots hier gratis kunt spelen. Zo leer ik de slots kennen voordat ik met echt geld speel.’

Uitbetalen gaat hier minder snel dan bij het gemiddelde online casino in Nederland. Bovendien kun je niet onder een tientje uitcashen. ‘Dat kan nog wel iets beter’. 

Natuurlijk blijft het Testteam spelen bij Goldrun Casino en alle andere legale online casino’s, om meer ervaringen op te doen en de casino reviews up to date te houden.

Bezoek casino

Betalingsopties iDeal veilig

Uitbetalingsopties bank

Minimale storting iDeal: €10,-

Bedrijf Holland Gaming Technology Ltd.

Opgericht 2014

Uitbetalingslimiet Minimaal €10,- per keer

Algemene laatste update 22-07-2024
Nieuwsberichten 914
Onafhankelijkheid 100%
Sinds 2014