Skip to main content
Polder Casino

Polder Casino

Review

Op zoek naar een betrouwbare review van Polder Casino? Lees hier alles over dit bekende Nederlandse online casino.

Het degelijke Polder Casino was onder online gokkers bijna even beroemd, bekend en vertrouwd als Holland Casino.

Veel Nederlanders hebben ooit weleens een gokje gewaagd bij Polder Casino. Het online casino stond bekend om zijn oer-Hollandse uitstraling. Door het hele casino heen vond je foto’s van molens, koeien en klompen. De leidende kleuren waren, hoe kan het ook anders, rood, wit en blauw.

Het casino opende op dinsdag 1 oktober 2013. En het ging dicht op donderdag 1 juni 2017. Het was eigendom van L&L Europe Ltd, dat het hoofdkwartier op Malta heeft.

Polder Casino: weet je nog?

Bij Polder Casino speelde je onder meer de bekende slots van Netent, zoals de onverslijtbare Starburst. Of de miljoenenknaller Mega Fortune.

Je kon ook kiezen uit de gokkasten van de minder bekende spellenmaker Amatic. Bijvoorbeeld de populaire slot Book of Aztec. Dit is een kloon van de veel gespeelde gokkast Book of Ra van Novomatic, net als bijvoorbeeld Book of Dead.

Daarnaast had Polder Casino een bijzonder live casino. Je speelde live mee aan de speeltafels van het Portomaso Casino, een casino bij de jachthaven van Malta. Live roulette of live blackjack spelen, vanuit je luie stoel, in een échte casinosetting.

Polder Casino stond bekend om de bonussen

Polder Casino stond bekend om de vele bonussen die werden aangeboden. De welkomstbonus was misschien niet de beste casino bonus ter wereld maar toch fraai en aantrekkelijk, met redelijk aangename bonusvoorwaarden.

Eerst kreeg je 100 gratis spins, als zogenaamde no-deposit bonus. Je hoefde zelf geen geld te storten, je kreeg de spins voor niks. Voor Nederlanders altijd prettig.

Bij je eerste storting kreeg je een bonus van 50% tot €198,60. Na de eerste kreeg je nog eens 100 gratis spins cadeau.

Maar bestaande spelers werden ook niet vergeten. Hoe vaker je een spelletje speelde bij Polder Casino, hoe vaker er een cadeau voor je klaar stond. Soms wat speelgeld, vaak gratis spins.

Ook leuk en uniek: tijdens iedere denkbare Nederlandse feestdag stond er een bonus bij Polder Casino voor je klaar. Wie herinnert zich niet de Koningsdag Bonus en de Sinterklaas Bonus?

Waarom is Polder Casino gesloten?

Polder Casino was open tot donderdag 1 juni 2017. Die bewuste donderdag staat bekend als ‘zwarte donderdag’.

De Kansspelautoriteit (Ksa) maakte een paar dagen eerder, op 27 mei, bekend dat er vanaf 1 juni 2017 strenger zou worden opgetreden tegen casino’s met Nederlandse spelers. Omdat de nieuwe kansspelwet wel in behandeling was, maar nog niet in werking was getreden.

Casino’s die actief waren op de Nederlandse markt konden voortaan sneller een hoge boete tegemoet zien. Daarom is Polder Casino vooralsnog gesloten en vind je deze boodschap op de website van Polder Casino:

‘Op 27 mei 2017 jl. heeft de Nederlandse Kansspelautoriteit aangekondigd nieuwe stappen te zetten in het bestrijden van kansspelen op afstand met als resultaat dat nieuwe prioriteringscriteria worden toegepast per 1 juni 2017.

Door de wijziging van deze wetgeving zijn wij genoodzaakt Polder Casino te sluiten per 1 juni 2017.’

Gaat Polder Casino weer open?

Gaat Polder Casino weer open? Dat is een goede vraag. Vanaf 1 april 2021 kunnen online casino’s bij de Ksa een vergunning aanvragen. Dus Polder Casino ook.

Op vrijdag 1 oktober 2021 worden de eerste Nederlandse vergunningen voor online casino’s verstrekt. Vanaf dat moment is online gokken in Nederland legaal. Online casino’s zonder Nederlandse vergunning worden vanaf die datum nog strenger geweerd.

Online casino’s die ooit een boete van de Ksa hebben gekregen, moeten langer wachten voordat ze eventueel een vergunning krijgen. Die afkoelingsperiode is een soort extra ‘straf’.

Eigenaar L&L Europe Ltd heeft nooit een boete heeft gekregen van de Ksa, dus het is mogelijk dat Polder Casino op 1 oktober 2021 weer opengaat.

L&L Europe Ltd heeft in diverse Europese landen een vergunning. Natuurlijk in Malta, maar sinds 2014 ook in het Verenigd Koninkrijk en sinds 2019 in Zweden.

Waar lees ik een Polder Casino review?

De uitgebreide 100% eerlijke review van Polder Casino lees je hier, zodra Polder Casino een Nederlandse vergunning gekregen heeft en weer open is gegaan.

Meneer Casino schrijft nooit zomaar een review-verhaaltje, maar beoordeelt Polder Casino op basis van de feiten en van uitgebreid onderzoek.

In de Polder Casino review lees je onder andere antwoord op de volgende vragen:

  • Is de welkomstbonus van Polder Casino aantrekkelijk – of zitten er addertjes onder het gras?
  • Krijg je veel stortingsbonussen en/of gratis spins?
  • Hoe lang duurt het uitbetalen?
  • Hoe is de klantenservice? Lossen ze problemen snel en accuraat op?

Meneer Casino laat een team van onafhankelijke testspelers met echt geld een tijd lang spelen bij Polder Casino. De ervaringen van dit Meneer Casino Testteam lees je terug in de review.

En: Meneer Casino leest voor de review alle kleine lettertjes en voorwaarden van Polder Casino, zodat jij dat niet hoeft te doen.

Polder Casino heeft géén invloed op de testresultaten of de tekst van de review.

Voor de Polder Casino review moet je nog heel even geduld hebben, maar zodra er meer nieuws is over de heropening, lees je dat als eerste op MeneerCasino.com.

Laatste update 10-09-2021
Casinoreviews 43
Nieuwsberichten 909
Onafhankelijkheid 100%
Sinds 2014